Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Innendørs luftfilter

1 414 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et kupefilter?

Et kupefilter finnes i de fleste nye bilmodeller. Filteret renser som navnet antyder luften som kommer inn i kupeen via innvendig oppvarming, klimaanlegg og kjølesystemet. Filteret bidrar til å fange opp pollen, støv og ulike andre luftbårne stoffer, og kan dermed forhindre allergier og andre helseproblemer tilknyttet luftveiene.

Når bør det erstattes?

Når kupefilteret må erstattes avhenger av hvilket kjøretøy du har og hvor mye du kjører. Generelt sett bør det erstattes for hver 20.000 til 25.000 kilometer. Vedlikeholdsplanen skal være tilgjengelig i kjøretøyet instruksjonsmanual. Hvis du kjører i en by med mye luftforurensning bør luftfilteret erstattes hvert år. Et av tegnene på at du må bytte kupefilteret er redusert luftflyt gjennom systemet, selv når du slår på viften på høyeste nivå. Du kan også oppleve vond luft. Når det er sagt bør du alltid sørge for at kupefilteret blir kontrollert hvert år.

Kjøpe det riktige filteret

Det er enklere sagt enn gjort å kjøpe et luftfilter fordi det finnes enkelte som er bedre enn andre. Vi selger for øyeblikket filtre i høy kvalitet fra ledende produsenter som for eksempel Hert+Buss Jakoparts. Dermed kan du være trygg på at du alltid får reservedeler i god kvalitet hos oss. Hvis du trenger hjelp til å finne det riktige kupefilteret til ditt kjøretøy er du velkommen til å kontakte oss når som helst.