Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Hovedbremsesylinder

102 Resultater
Sylinder, Hovedbremsesylinder
OPEN PARTS
Sylinder, Hovedbremsesylinder
FBM1056.00
nkr 811,79
Varenr.:  13114549

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva gjør en bremsehovedsylinder?

Hovedsylinderen kalles også bremsehovedsylinderen. Enheten er designet for å overføre kraft fra bremsepedalen til bremsene via levering av bremsevæske i hovedbremsekretsen. En hovedsylinder benyttes både for trommel- og skivebremser. Mange kjøretøy er utstyrt med to ulike bremsekretser, kalt tandem hovedsylindere, som genererer nok kraft til to separate bremsekretser. Dersom en krets svikter vil dermed trykket bygges opp i den andre kretsen, som er intakt.

Hvordan vet jeg at noe er galt?

En av måtene for å oppdage at noe er galt er at bremsene ikke er responsive. Hvis du ser at nivået av bremsevæske går ned er det dessuten en fare for at hovedsylinderen lekker. I de fleste tilfeller vil en sertifisert mekaniker enten anbefale at hovedsylinderen repareres eller erstattes. Ved sistnevnte alternativ bør du erstatte sylinderen med en OEM-del.

Kjøpe den riktige delen

Det er ganske enkelt å kjøpe bremsehovedsylinder. Den ekleste måten er å notere ned delenummeret på den eksisterende sylinderen og søke med dette nummeret på nettsidene våre. Alternativt har vi en beskrivelse for hver sylinder som kan hjelpe deg med å identifisere hvilken sylinder som passer for ditt kjøretøys merke og modell. Hvis du trenger hjelp til å finne den riktige bremsehovedsylinderen er du velkommen til å ta kontakt med oss når som helst.