Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Hjuldrift

548 Resultater
Mutter, Stubb aksel
A.B.S.
Mutter, Stubb aksel
910320
nkr 37,05
Varenr.:  10076740

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hjuldriftsdeler til Din Bil

Din hjuldrift og alle relaterte komponenter er ansvarlig for å sikre at kjøretøyet beveger seg effektivt og problemfritt. Det er ikke tvil om at et stort antall ulykker skyldes sviktende hjuldriftdeler. Derfor er det alltid lurt å forsikre seg om at disse delene er i topp stand. Få alle deler i forbindelse med hjuldriften vedlikeholdt av mekanikeren på årlig basis eller umiddelbart etter en ulykke. Deler som viser tegn til slitasje bør byttes med originale eller produsentanbefalte deler umiddelbart.

Hvordan vite at det finnes et problem?

En av de mest gjenkjennelige indikasjoner på at hjuldriftens komponenter er utslitt er uregelmessig styring eller vibrasjoner som merkes av føreren. Et annet tegn er lyden fra hjulene på bilen. Lei en kvalifisert mekaniker til å teste bilen på veien og rapportere om sine funn dersom noen av disse tegnene er til stede. Dersom han sier at det er påkrevd med nye deler må du ikke nøle med å få dem byttet.

Hvordan kjøpe delene?  

Hjuldriften består av drivakselledd, som kan kjøpes i sett på nettet, drivakselsett og driveakselmuttere. På 12bildeler.no selver vi deler til nesten alle kjøretøy i drift innen EU. Vi selger kun originale og høykvalitets byttedeler som er støttet med en garanti. Så du risikerer ingenting når du handler direkte fra oss. Søk enkelt gjennom vårt nettsted for å finne den korrekte delen til ditt kjøretøy. Ta kontakt med oss umiddelbart dersom du har vanskeligheter med finne de riktige delene.