Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Hjelpelyskaster / -enkeltdeler

339 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er gode hjelpelys-enkeltdeler viktige? 

De fleste bileiere tenker ikke over at lysene er en stor del av deres sikkerhetsmekanisme. Når du tenker over at lysene er det som gjør det mulig å se når kjøreforholdene ikke er optimale, så skjønner man at det er viktig med hjelpelys-enkeltdeler. Gode hjelpelys er ikke bare klare, de er også holdbare og forbruker riktig mengde med strøm. De fleste lys er spesiallaget for den enkelte bilmodell når det kommer til størrelse og forbruk av strøm, slik at det ikke belaster bilen mer enn nødvendig. Et annet viktig poeng å vurdere er at å kjøpe gode hjelpelys ikke er dyrt, men gode deler gjør bilen pålitelig.

Hvordan byttes hjelpelys?

Generelt sett sørger bilprodusenter for at det å erstatte lys er veldig enkelt. Å erstatte hjelpelysene krever vanligvis at du fjerner noen skruer og så skrur ut pæren. Du kan deretter bruke delenummeret for å finne riktig erstatning på nettsiden vår. Det er også mulig å finne andre hjelpelys-enkeltdeler ved å søke på delenummer. Dersom du for eksempel trenger en sokkel eller ledninger, så finner du det også i nettbutikken vår. Husk at ledninger bør byttes ut av en bilmekaniker.

Deler av topp kvalitet som du kan stole på  

12bildeler.no selger bare kvalitetsdeler som kunder har stolt på i årevis. Alle hjelpelys-enkeltdeler kommer med garanti. Dermed kan du returnere eventuelle deler som ikke fungerer som de skal.