Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Hjelpedrift

1 Resultater
Tetningsring
ELRING
Tetningsring
451.120
nkr 276,64
Varenr.:  10166080

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er bildeler hjelpedrift?

Bildeler hjelpedrift er enhet som enkelt overfører den mekaniske strømmen i en motor til en annen enhet eller del av bilen. Den brukes for å ta strøm som genereres av en strømkilde, for eksempel en motor som er på, og overfører denne strømmen til en tilkoblet enhet. Den tillater altså at strømmen fa motoren overføres til en enhet som ikke har en motor. Det er viktig å vedlikeholde mekaniske strømkilder, ettersom hjelpedriften er utsatt for mange elementer. Det er en god idé å bruke hjelpedrift på en trygg måte og ta forhåndsregler når du jobber med strømkilder.

Hvilke ulike typer hjelpedrift finnes?

Hjelpedrift finnes vanligvis i kommersielle kjøretøy og traktorer. Det gir den nødvendige strømmen til et separat mekanisk system eller et tillegg. Det trekker energi fra motoren gjennom en PTO girboks. Hjelpedriften er klassifisert i ulike typer avhengig av hvor den er installert. Hjelpedrift som er avhengig av clutchen er hjelpedrift med delt aksel. Hjelpedrift som er avhengig av motoren er montert på svingskiven eller motoren.

Velg originale bildeler hjelpedrift

Det er viktig å velge originale og pålitelige bildeler og kjøpe disse fra respekterte butikker på nettet. De pålitelige butikkene vil bare selge bildeler hjelpedrift fra respekterte og erfarne produsenter. Å kjøpe bildeler hjelpedrift fra disse butikkene vil sørge for at du får en god handel.