Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp HELLA Hovedlyskaster / -enkeltdeler

15 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Kvalitetsprodukter fra HELLA

Når det kommer til kjørelys, baklys, led-lys osv., er HELLA en av de mest anerkjente navnene i bilbransjen. Selskapet er kjent for å produsere og selge et stort utvalg av kjørelys til nesten alle kjøretøy som er tilgjengelige i Norge. Selskapet eksporterer og selger produkter over hele verden. Uansett om du eier en Honda eller Audi, er det dermed gode muligheter for at de produserer lys til nettopp din bil.

Erstatte ødelagte lys

Ulykker er en av hovedgrunnene til at front- og baklys ender opp med å bli skadet. Riper og små sprekker i frontlysene kan gjøre det vanskelig å se i mørket. Det er viktig å være oppmerksom på at frontlykter er designet for å fokusere lysstrålen på veien. Hvis det har oppstått et problem med lyktene, vil ikke selv de beste pærene være sterke nok, ettersom lyset ikke fokuseres på en effektiv måte. På grunn av dette anbefaler enkelte eksperter at sjåfører erstatter frontlyktene sine hvert tredje år med originale deler, fra for eksempel HELLA.

Originaldeler og garanti

Vi selger originale deler fra HELLA, som kommer med garanti fra produsenten. Hos 12bildeler.no selger vi et komplett utvalg av deler, inkludert gassutladningslamper, kontrollenheter, forkoblinger, tåkelys osv. for alle kjøretøy. Vi har også sørget for at våre produkter er tilgjengelige for kundene våre til konkurransedyktige priser. Dermed kan du alltid spare penger når du kjøper fra oss.