Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp GATES Remdrift

168 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Et innblikk på GATES remdrift system og tilbehøret

Gates Corporation er en av de mest pålitelige produsenter og leverandører av høy kvalitet belter for bilindustrien, landbruksmaskiner, hydraulikk og industrielle applikasjoner. Den har sitt hovedkontor i Denver i USA. Gates ble startet av Charles gates i 1911 som The Colorado dekk og Leather Company. Charles brakte ut kileremmen i 1917 og det ble en revolusjon i bilindustrien. Det første synkronbelte ble produsert i 1946. Selskapet er kjent for å levere kvalitets og pålitelig beltedrev og reservedeler til alle de ledende bilmerkene. De selger også belter og reservedeler til bil ettermarkedet. Gates beltestasjonssystemer og tilbehør er kjent verden over for sin kvalitet, presisjon, holdbarhet og adaptive egenskaper.

Hva er Gates remdrift?

Gates remdrift er en svært viktig del av bilen. Dette er forsterket belte laget av høy kvalitet gummi som gjør at motorens roterende veivaksel kan kjøre komponenter som vekselstrømskompressorer, vekselstrømper, vannpumper og servostyringssystemer i bilen. Du må kanskje bruke separate belter for å kjøre forskjellige komponenter i bilen. Disse er billige, men de må byttes ut med en ny når de blir slitt eller skadet. Hvis du ikke erstatter dem, vil de ikke kunne levere ønsket kraft til komponentene som den kjører.

Hvordan virker Gates remdrift på bilen din?

Remdriften kalles vanligvis som V-belter, Dette er fordi de har V-formede tenner på innsiden av beltet. Disse Gates remdrift systemene som de er kolet til, kobler til tilbehør som er koblet til stasjoen. Forskjellige typer av Gates remdrifts tilbehør. * Micro V belte; Disse er multi-ribbed Gates beltestasjon brukt som en OE på mange ledende bil merkevarer. De har et bestemt mønster på baksiden er laget med fiberforsterket EPDM. De er varmebestandige, sprittbestandige, svært slitesterke, sterke og slitesterke for å kjøre alle komponenter i bilen. * V belter; De er svært fleksible og teknologisk avanserte belter som passer til alle typer personbiler. De bakste sideveggene opprettholder dimensjonsnøyaktigheten. De er olje, slitasje og varmebestandig. Du kan kjøpe dette fra pålitelige nettbutikker som 12bildeler.no