Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Formotstand

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er egentlig en formotstand?

Det elektriske systemet i bilen din består av en rekke serier med kretser, som alle er direkte koblet til bilens datamaskin. Imidlertid har hver av disse kretsene en innebygd failsafe, som skal beskytte de elektriske delene fra skade. Denne er gjerne et motstandselement. Formotstanden til bilen vil som regel slutte å fungere dersom det er et problem, og da må den skiftes ut. Med det sagt er dette også en indikasjon på et annet problem som da må undersøkes og fikses før denne blir erstattet.

Hvordan erstatter man et motstandselement?

Det er viktig å huske på at bilen din har flere dusin med motstandselementer, og at hver av dem er forskjellige med tanke på type, størrelse og farge. Det kan derfor være utfordrende å vite hvilket motstandselement du skal skifte ut med mindre du er en profesjonell mekaniker med det riktige verktøyet. Dersom du mistenker at motstandselementet er ødelagt, er det best å få en profesjonell til å se på det. Ekspertene vil sjekke og se om det ikke er formotstand som har sluttet å virke og må skiftes ut. Deretter finner de også ut av årsaken bak. Så snart dette er fikset kan det nye motstandselementet settes inn.

Vi selger originale bildeler

12bildeler.no selger bare originale deler, som formotstand. Vi gjør det lett for deg å finne de riktige delene. Enten du eier en Audi A4 eller en SUV, så finner du alle delene du trenger i vår nettbutikk. I tillegg kommer alle delene vi selger med en garanti. Dermed kan du være sikker på at investeringen din er beskyttet uansett hva du har kjøpt og til hvilken pris. I tillegg tilbyr vi gode rabatter og gratis frakt til alle kunder som kjøper bildeler fra 12bildeler.no.