Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Forgasser - enkeltdeler

3 Resultater
null, Avskiller, Gass
VAICO
null, Avskiller, Gass
V10-9770
nkr 316,02
Varenr.:  10128896

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
Dysenål
FEBI BILSTEIN
Dysenål
08640
nkr 346,33
Varenr.:  10004959

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en forgasser?

Et forgassersystem er utviklet for å blande bensin og luft i riktig forhold slik at motoren kan driftes optimalt. Motortypen du har avgjør hvilket forgassersystem som skal benyttes. I høyytelsesmotorer øker for eksempel forgasseren mengden drivstoff og oksygen som trengs for å øke motorens ytelse. Høyytelsesforgassere benytter en rekke faste og variable dyser, pumper, passasjer og porter. De grunnleggende komponentene i et forgassersystem inkluderer inaktivt og lavhastighetssystem, spjeldsystem, akseleratorpumpesystem, flytesystem og høyhastighets eller hovedtilførselssystem. Forgasseren kan også justeres manuelt av en erfaren mekaniker for å sørge for at motoren ikke får mer eller mindre drivstoff enn den klarer å brenne.

Hvordan kan jeg vite at det har oppstått et problem?

Du vet at det har oppstått et problem med forgasseren hvis motoren steiler, ikke starter eller ikke oppnår tilstrekkelig kraft. Hvis du opplever noen av disse problemene er det viktig å få kjøretøyet inspisert av en erfaren mekaniker. Mekanikeren kan deretter enten anbefale ombygging av forgasseren med nye deler eller kjøp av en ny forgasser.

Hvordan kjøpe de riktige delene?

Forgassere ble i den industrialiserte verden utdaterte for mer enn to tiår siden, og ble erstattet av bensininnsprøytning. Dette har gjort det vanskelig å finne deler til forgassere, noe som påvirker eiere av gamle og brukte biler fra før 90-tallet. Når det er sagt selger vi høykvalitets forgasserdeler hos 12bildeler.no, inkludert akselerasjonspumper, ventiler osv. Den beste måten for å finne de riktige delene til ditt kjøretøy er å søke via delenummer. Hvis du trenger hjelp er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post når som helst.