Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Fordelingsgirkasse

8 Resultater
Mutter, Kjeglehjul
FEBI BILSTEIN
Mutter, Kjeglehjul
36330
nkr 81,47
Varenr.:  10025788

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en girkassemontering?

Også omtalt som en overføringskasse, er den en viktig del av drivhjulet til en allhjulsdrift, og firehjulsdrift blant andre flerdrevne akselbiler. Oppgaven til girkassen er å overføre kraften fra overføringen til baksiden og forakselene av akslene via en drivaksel. Det kan også synkronisere mellom sving på front- og bakhjul. Noen av girkassene vil også ha ett eller flere sett med færre gir som er ideelle for bruk på terreng.

Hvordan vite at det finnes et problem?

Et av de mest vanlige tegnene på et problem med girkassen er at kjøretøyet mister kraft. Til tider kan du ha probelmer med å skifte gir eller du kan høre en slipelyd når den sttes i gir. Alt dette trenger ikke å bety at kassen er ødelagt, men det er et signal om at du bør få den sjekket. I de fleste tilfeller må den skites ut med en ny av samme type og fortrinnsvis fra den samme produsenten.

Å kjøpe girkasse

Det er enkelt å kjøpe monteringsdeler til girkasse. Vi har litet alle de ulike delene av monteringen, og du kan velge de du trenger. Du kan også søke ved hjelp av delenummer slik at du får akkurat det du trenger. I tillegg kan du gjerne ta kontakt med oss umiddelbart dersom du fortsatt trenger hjelp med å kjøpe korrekt girkasse og monteringsdeler.