Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Førerhuslagring

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er førerhusfjæring?

På tyngre lastebiler og større kjøretøy har førerhuset en innebygd fjæring som reduserer risting i kupeen. Denne fjæringen gjør at kjøretøyet kan håndtere humpene og hullene i veien uten å påvirke sjåføren for mye. Uten førerhusfjæring vil sjåføren føle alle humpene, og han eller hun vil raskt bli sliten. Over tid kan førerhusfjæringen svikte ettersom det fungerer på samme måte som fjæringen man finner i biler. Dermed må fjæringen erstattes med en ny.

Førerhusfjæring forbedrer jobbeffektiviteten

Dersom sjåføren i en tung lastebil er komfortabel i førerhuset vil han være i stand til å kjøre lenger. Derfor er det viktig å bytte førerhusfjæringen når den ikke lenger fungerer som den skal. Som en tommelfingerregel må førerhusfjæringen byttes etter et gitt antall kilometer etter anbefalinger av lastebilprodusenten. En fjæring kan byttes ved et hvilket som helst verksted.

Kjøpe førerhusfjæring på nettet

Så snart det er oppdaget at kjøretøyet ditt trenger ny førerhusfjæring kan du bruke nettet til å finne de nødvendige reservedelene. Angi kjøretøyets merke, årsmodell og motorstørrelse og du vil raskt kunne finne den riktige førerhusfjøringen til ditt kjøretøy. Dersom du trenger hjelp til å finne den riktige førerhusfjæringen er du velkommen til å kontakte oss for å få veiledning.