Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Fjærende ben feste / lagring

1 108 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er fjæringskomponenter?

Fjæringen på kjøretøyet ditt er det som sikrer at du har en komfortabel kjøretur. Fjæringen består imidlertid av et komplekst system av ulike komponenter som er konstruert for et bestemt kjøretøy med hensyn til høyde, vekt, maks hastighet og dreiemoment. Generelt sett består fjæringen av støtdempere, kontrollspoler, stativ og tannhjul, bindestang og CV-ledd. Mens fjæringen er ment å være holdbar og tåle mye slitasje, kommer det en tid da komponentene slites ut. Det er på dette tidspunktet de må byttes ut.

Hvordan vite at det er noe galt med fjæringen?

Et av hovedtegnene på en dårlig fjæring er at bilen vil begynne å riste voldsomt. Du vil også høre at fjæringene lager støy på humpete veier, og du vil merke et ganske stort hopp når du kjører over små hindringer. Du kan også sjekke fjæringen ved å vippe kjøretøyet fra side til side, og finne ut om fjæringen er unormalt myk. En dårlig fjæring vil vingle og i tillegg lage støy. Da er det på tide å oppsøke en godkjent mekaniker.

Å kjøpe deler til fjæringen

Vi har gjort det veldig enkelt for folk å kjøpe alle byttedeler til fjæringen de måtte trenge til alle kjøretøy. Den enkleste måten å finne delene du trenger er å søke ved hjelp av delenummer. Alternativt kan du kjøpe delene ved ganske enkelt å bla gjennom vår liste over og velge de du trenger. I de fleste tilfeller bør din mekaniker ha gitt deg en liste over deler. Du er velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp med å finne de riktige delene.