Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp FEBI BILSTEIN Fjæring / demping

519 Resultater
Fjær
FEBI BILSTEIN
Fjær
39632
Monteringsposisjon:  bakaksel
nkr 538,51
Varenr.:  14206510

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Historien bak FEBI BILSTEIN og intro til FEBI BILSTEIN fjæring

FEBI BILSTEIN ble grunnlagt i 1844 med handel ed metallprodukter. Det begynte å ptodusere skruer og muttere i 1880 og skiftet produksjonsfokus til bilforsyninger med fremveksten av biler. Det startet med fjærbolter i 1921 og økte produktutvalget hvert år. I dag tilbbyr selskapet 34.00 produkter og deler til alle slags biler. FEBI BILSTEIN fjærings deler og andre deler er laget for å møte behovene til et bredt spekter av biler. De tilbyr best kvalitet reservedeler til rimelige priser.

Hvorfor FEBI BILSTEIN fjæring dempingsdeler er så viktige?

Bilens fjæringsdeler er hovedkomponentene som vil sikre jevn og behagelig kjøring. Det vil hjelpe sjåfæren til å få god kontroll over bilen, og vil også hjelpe dem til å kjøre bilen bedre på kurvene. FEBI BILSTEIN fjæringsdeler og andre deler sørger for at friksjonene mellom bilens dekk og veien er perfekt. Dette vil gi svært god veihondtering. Passasjerene i bilen vil ikke føle ubehag eller støter under bilturen uansett terreng.

Fordelene med å bruke kvalitets FEBI BILSTEIN fjæringsdeler

Kjørkontrollen og stabiliteten til kjøretøyet vil bli kraftig redusert hvis du har slitt eller skadet fjæringsdeler. Følgende er fordelene du liker når du bytter ut de slitte delene med FEBI BILSTEIN fjæringsdeler: * Fjæren og støtdemperebevegelsen vil synkronisere for å holde motoren i orden. *Bremsing og håndtering av bilen vil være konsistent. *Dekkene vil ikke bli slitt ut fort. * Dekkene vil være i konstant kontakt med veien. *Bilens svinger, hopping, osv., vil være veldig kontrollert og gi behaglig kjøretur. * Slitasje på hjulet og dekk vil være jevn og balansert. *Slitasje på de andre deler av bilens systemer vil bli redusert i en stor grad og dermed får du en behagelig og jevn tur i noen år. Om du ønsker å kjøpe kvalitets og ekte FEBI BILSTEIN fjæringsdeler og andre deler til bilen din, må du kjøpe de fra en pålitelig nettbutikk som 12bildeler.no