Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Euro1-/Euro2-/D3-konvertering

16 Resultater
null, Ombyggingssett, Katalysator
EBERSPÄCHER
null, Ombyggingssett, Katalysator
122.150
nkr 1 396,96
Varenr.:  10277718

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et Euro1-Euro2-D3 konverteringssett?

Om du har et gammelt Euro1 kjøretøy må det kanskje oppdateres til det nyeste Euro2 standarden, fordi den anses å være trafikklig. Mange bileiere har ingen inde om hvordan dette kan bli gjort og hvorfor det er viktig. Oppgradering til den siste Euro2 har imidlertid en rekke fordeler, bortsett fra at du sender mindre skadelige gasser ut. Den største fordelen er mye bedre drivstofforbruk på grunn av bedre inntakseffektivitet. Den andre gode tingen med å konventere er at den øker videresalgsverdien til bilen og siden det betyr at folk som kjøper ikke trenger å kjøpe og installere et konverteringssett. Når det gjelder å konvertere er det alltid en god ide å kjøpe det beste Euro1-Euro2-D3 konverteringssettet som er tilgjengelig. På den måten kan du være sikker på pålitelighet og lang levetid.

Hva består en god Euro2 konverteringspakke av?

Euro1Euro2_D3 konverteringsettet er hovedsakelig et sett som konverterer din Euro 1 kompatible bil til en Euro 2 kompatibel bil. Det gjør dette ved å erstatte forkatalysatoren, endre omdreiningstid og gjøre noen andre endringer. Alle disse alternativene er laget for å sikre at skadelige gasser ikke kommer ut i miljøet gjennom bilen. Nå for noen kjøretøy kan det være en liten nedgang i ytelsen når det gjelder topphastighet eller akselerasjon, selv om det er ubetydelig om det er et bra kvalitetssett. Når du kjøper et merket kit fra oss, kan du være sikker på at det vil inkludere alt som kreves for å påågradere kjøretøyet til den nødvendige Euro2 standarden, og den vil også passere treningsinspeksjonen.

Koverteringsset for alle merker av kjøretøy

12bildeler.no har for øyeblikket konverteringssett for alt fra Toyota biler til Honda og VW. Så uavhengig av hvilken bil du eier, er det en god sjanse for at vi har det nødvendige Euro1-Euro2-D3 konverteringssettet for hånden. Dessuten har vi arbeidet hardt for å tilby våre kjøpere de beste prisene i bransjen. Som betyr at du ikke bare drar nytte av en garanti, men også HJS, som har mange års erfaring med produksjon av kvalitetsdeler. Vi ønsker både individuelle kjøpere og bulk kjøpere velkommen. Vi tilbyr kjøpere fra Norge gratis frakt og håndtering, og bulk kjøpere får tilgang til spesialtilbud når de kjøper fra 12bildeler.no