Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Dor- / tannstang skråstøtte

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en dør-tannstang-skråstøtte?

Hver bil må ha en komfortabel fjæring. Desto bedre kvalitet på fjæringen desto bedre er kjørekomforten. Imidlertid består deler til fjæringssystemet, som dør-tannstang-skråstøtte, ofte av mange små deler. En av de større delene er skråstøtten. Dersom denne går i stykker, vil hele fjæringssystemet kollapse da det er denne som bærer en stor del av lasten. Det er viktig å kjøpe deler av høy kvalitet, spesielt om bilen ofte kjøres på tøft underlag. Det er derfor alltid trygges å investere i deler av høy kvalitet.

Å installere en skråstøtte

Å installere en del til fjæringssystemet, som dør-tannstang-skråstøtte, er ikke noe som enkelt kan gjøres hjemme. Arbeidet består av flere trinn, som alle trenger erfaring i den type arbeid samt riktig verktøy. Bare det siste vil koste deg noen tusen kroner. Derfor vil det være en god løsning å ta bilen din med til en profesjonell bilmekaniker. Denne kan også sørge for å sjekke at det faktisk er støtten som må erstattes, og samtidig vil mekanikeren kunne finne ut av andre problemer.

Kjøp delene du trenger i dag

12bildeler.no har solgt bildeler til det norske markedet i lang tid. Vi har opptjent et godt omdømme fordi vi bare selger deler som anbefales av bilprodusentene. I tillegg kommer alle med en garanti. Du finner enkelt den delen du trenger ved hjelp av det unike delenummeret. I tillegg kan våre kunder spare både tid og penger hver gang de handler hos 12bildeler.no.