Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Dørlist

7 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Når bør du erstatte stigtrinnet og dørstolpene?

Et av de vanligste problemene med bilens stigtrinn er at det kan ruste og falle av. Også dørstolpene kan måtte erstattes, da disse gjerne skades hvis bilen er involvert i en kollisjon. Begge disse delene kan heldigvis erstattes, noe som er relativt rimelig. Det eneste du må huske er at størrelsen og formen varierer fra én bil til en annen. Derfor må du sørge for å kjøpe reservedeler som er tilpasset din bil. Hvis du kjøper reservedeler i høy kvalitet kan du dessuten være trygg på at de varer lenger.

Alltid få en mekaniker til å erstatte slike deler

Selv om det kan se ut som en enkel oppgave å erstatte stigtrinnet og dørstolpene, er ikke dette tilfellet. Mange steg må tas for å sikre delene, og i enkelte tilfeller kreves sveising. Det koster ikke så alt for mye å få en profesjonell til å utføre jobben, og dette sikrer at investeringen din er beskyttet. Ikke minst er dette viktig for salgsverdien på bilen din. Mekanikeren kan dessuten hjelpe deg med å finne de riktige reservedelene.

Reservedeler til alle biler

Vi tilbyr stigtrinn og dørstolper til en rekke ulike kjøretøy. Alt du trenger å gjøre er å søke med delenummer eller ringe oss for å få hjelp. Vi selger dessuten deler til sterkt reduserte priser, slik at du sparer penger hver gang du handler hos 12bildeler.no.