Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Dekktrykk - kontrollsystem

135 Resultater
null, Sensor, Dekktrykk kontrollsystem
VEMO
null, Sensor, Dekktrykk kontrollsystem
RDE002
V99-72-4016
nkr 956,22
Varenr.:  14209183

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et dekktrykk-kontrollsystem?

Et dekktrykk-kontrollsystem er, som navnet antyder, et system som bidrar til å kontrollere trykket til hvert av bilens dekk. Det finnes imidlertid flere ulike typer systemer. Noen systemer vil automatisk overvåke dekktrykket og varsle føreren om en plutselig reduksjon som indikerer en lekkasje, andre systemer overvåker trykket og fyller på luft når det er nødvendig. Mange kjøretøy, som busser, kommer utstyrt med et eget dekktrykk-kontrollsystem som automatisk justere trykket i henhold til kjøreforholdene. De gode nyhetene er at det verken er vanskelig eller dyrt å kjøpe et slikt system.

Hvordan installerer du et lufttrykk-system?

Hvordan du installerer et slikt system avhenger helt og holdent av det systemet du kjøper. Noen dekktrykk-kontrollsystemer består av fire sensorer som installeres på alle fire dekk og kommunikasjonsenheten installeres i dashbordet. Andre mer avanserte systemer inkluderer en luftkompressor og krevet installering av en profesjonell. Den beste måten å vite hvilket system som passer best for deg er å ta en prat med en profesjonell. Våre profesjonelle er tilgjengelige og klare til å hjelpe deg med alle de spørsmålene du har, og de kan også komme med forslag.

Et stort utvalg av kvalitetsutstyr

12bildeler.no selger et stort utvalg av dekktrykk-kontrollsystemer og andre bildeler. Enten du eier en liten personbil eller en stor 4x4, så kan du føle deg trygg på at du finner et system som er perfekt for din bil. Vi selger alle bildeler og smøremidler til konkurransedyktige priser. Du kan alltid føle deg trygg på at du kjøper et originalt produkt som du kan stole på i mange år. I tillegg vår alle våre kunder en garanti og kan nyte gratis frakt når de handler fra 12bildeler.no.