Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp DENSO Starter

2 Resultater
Starter
DENSO
Starter
DSN931
nkr 1 921,47
Varenr.:  11062849

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
Starter
DENSO
Starter
DSN920
nkr 2 927,36
Varenr.:  11062831

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor bør du kjøpe en DENSO Starter?

DENSO er et merke som kanskje er mest kjent for sine tennplugger og tennspoler. Det mange ikke vet er at DENSO også produserer startere i verdensklasse. DENSO Starter kommer med en garanti, i tillegg til det faktum at produktet er laget av materialer av høy kvalitet. Uavhengige tester har vist at de varer lengre enn OEM startere, til tross for at de er laget etter OEM spesifikasjoner. Mange bilprodusenter har i det siste begynt å bruke DENSO startere. Før var de mest brukt til eksport. Den store grunnen til at d skal kjøpe en starter fra DENSO er at den er billigere, varer lengre og er av høyere kvalitet enn sine konkurrenter.

Hvordan bytter man ut bilens starter?

Å bytte en starter eller en startmotor krever et antall steg. Det første du må gjøre er å fjerne remmen og så løsne på boltene. Du må også løsne det fra batteriet. Nøyaktig hvordan du skifter avhenger også en del av hva slags type bil du har. Ideelt sett kan det være lurt å få en bilmekaniker til å gjøre jobben. Selv om DENSO starter settene kommer med en garanti, gjelder ikke denne dersom produktet ikke er riktig installert. Derfor kan det være lurt å få profesjonell hjelp.

Kjøp starteren du trenger i dag

12bildeler.no selger startere fra flere merker og til alle norske biler. Enten du eier en BMW eller en Range Rover, eller til og med kanskje en VW Golf, så finner du starteren du trenger her hos oss. Alt du må gjøre for å finne riktig starter er å bruke delenummeret. Så snart du har funnet det du leter etter kan du legge det til handlevognen. Våre kunder får også gleden av gratis levering når de kjøper DENSO starter fra 12bildeler.no.