Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp DELPHI Lambdasonde

3 Resultater
Sensor, Lambdaverdi
DELPHI
Sensor, Lambdaverdi
ES10789
ES10789-12B1
Monteringsposisjon:  foran
nkr 895,70
Varenr.:  11262071

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Viktigheten av å bruke DELPHI Lambdasensor av høy kvalitet

DELPHI Lambdasensor eller oksygensensoren er en enhet som befinner seg i katalysatoren for å måle mengden av oksygen i væsken eller gassen som blir undersøkt. I bilindustrien brukes sensorene fra Delphi til å finne oksygenmengden i eksosen. Ved å bruke disse tallene vil ratioen for luft / drivstoff bli justert slik at katalytiske konvertere kan jobbe optimalt. Det bidrar til å finne ut om disse jobber som de skal eller ikke.

Fordelen ved å bruke DELPHI Lambdasensor av høy kvalitet

Her kommer eksempler på noen av fordelene med å bruke DELPHI Lambdasensor. En sensor av høy kvalitet vil sørge for at motoren til bilen din yter optimalt. Du vil få god drivstofføkonomi og veldig lave utslipp av CO2. Dette fordrer selvsagt at du bruker sensorer som gjør jobben sin. Disse vil sikre gode verdier for eksosen, og sørge for at motoren kjører behagelig og effektivt. Det sikrer også at de katalytiske konvertere renser eksosen hele tiden.

Kjøp DELPHI Lambdasensor på nett

12bildeler.no er stolte av å bare tilby det beste innen bildeler og biltilbehør. Dette gjelder også DELPHI Lambdasensor. Vi samarbeider kun med de beste leverandørene på markedet, nemlig de som også støtter produktene sine med en garanti. I tillegg sørger vi for at kundene våre får gode pristilbud året rundt og gratis frakt når de handler hos 12bildeler.no.