Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Cruise control

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er cruisekontroll

Cruisekontroll kalles gjerne også autocruise, fartsholder eller automatisk fartsholder. Selv om navnet kan variere, benyttes den samme teknologien i alle slike systemer. Cruisekontroll-systemet fungerer ved å kontrollere hastigheten til kjøretøyet ved hjelp av en servomekanisk teknologi som tar kontroll over bilens gasspedal for å opprettholde en fast hastighet som er forhåndsvalgt av sjåføren. Selv om cruisekontroll kan gjøre det enklere å kjøre, spesielt på lange ruter, er systemet ikke nødvendigvis idiotsikkert. Det må undersøkes nøye av en ekspert etter noen tusen kilometer.

Hva kan gå galt?

Hvis det oppstår et problem med cruisekontrollen i en moderne bil vil i de fleste tilfeller den innebygde ECU-en eller datamaskinen varsle sjåføren om dette. Dette betyr at man ikke vil kunne slå på kjøretøyets cruisekontroll. I eldre biler kan systemet kanskje slå seg på, men man vil ikke kunne være i stand til å regulere kjøretøyets hastighet. Hvis du opplever noen av disse problemene er det viktig at du tar bilen med til en sertifisert mekaniker. Et sviktende cruicekontroll-system kan være farlig.

Reservedeler

Vi selger de beste originale reservedeler til alle cruisekontroll-systemer fra produsenter som blant annet METZGER og FEBI BIL STEIN. Det sier seg selv at ulike biler benytter ulike komponenter. Derfor er det viktig at du kjøper riktige reservedeler til ditt kjøretøy ved å søke på nettsiden vår med delenummer. Hvis du trenger hjelp til å finne de riktige delene til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.