Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Clutchombyggingssett

1 Resultater
Omstillingssett
HERTH+BUSS JAKOPARTS
Omstillingssett
J2012000
nkr 4 504,78
Varenr.:  14843721

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et clutchombyggingssett?

Et clutchombyggingssett er egentlig et komplett clutchsett som inkluderer clutchen og alle nødvendige deler. Det finnes mange typer av slike sett, designet for ulike bilmerker. Generelt sett er målet til disse settene å løfte ytelsen eller, i noen tilfeller, erstatte en ødelagt clutch. Disse settene kan ofte være dyre, men de er verdt kostnaden for alle som ønsker ekstra akselerasjon eller fart fra bilen. Nøkkelen er dog å kjøpe riktig sett til bilen.

Hvem bør kjøpe et ombyggingssett?

Som nevnt ovenfor kan alle som ønsker bedre akselerasjon eller fart på bilen sin kjøpe et clutchombyggingssett. Husk bare at settet må installeres av profesjonelle mekanikere. Det andre som er verdt å merke seg er at du må kjøpe riktig sett til din bil. I tillegg må du sørge for å kjøpe fra et velkjent merke, slik at du får deler som er holdbare og pålitelige. Det siste du må tenke på er at det å installere clutchombyggingssettet vil gjøre bilens garanti ugyldig, og det kan forårsake motorproblemer i fremtiden.

Originale clutchombyggingssett til alle biler

12bildeler.no selger originale clutchombyggingssett til alle typer biler i Norge. Enten du eier en SUV eller en liten personbil, så er det verdt å investere i et sett av høy kvalitet, slik at du sikres lang holdbarhet og topp ytelse. Vi kan også hjelpe deg med å velge et sett basert på bilmodellen din. Du sparer også tid og penger når du kjøper bildeler fra 12bildeler.no.