Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Bremsevæske / -tank

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en bremsevæskebeholder

En bremsevæskebeholder kalles også en bremsevæskeflaske. Det er en beholder som inneholder overflødig bremsevæske. Beholderen har en topp som kan åpnes for å fylle på mer bremsevæske hvis nivået er lavt. I de fleste kjøretøy er beholderen laget i hardplast, men enkelte kjøretøy har dessuten en metalltank. Størrelsen og formen på beholderen vil dessuten variere, og det er dermed viktig å kjøpe en som passer til den aktuelle bilen. Hvis det er vanskelig å finne riktig beholder til ditt kjøretøy kan du imidlertid improvisere med en generisk flaske, i henhold til anbefalingene fra mekanikeren din.

Når må beholderen erstattes?

I de aller fleste tilfeller trenger du kun å erstatte bremsevæskebeholderen hvis den begynner å lekke eller den blir ødelagt. Du trenger ikke å erstatte den bare fordi den er blitt gammel. Som en del av det regelmessige vedlikeholdet bør imidlertid beholderen undersøkes, ettersom en lekkasje kan føre til at bremsene slutter å fungere som de skal. Redusert nivå av bremsevæske i beholderen kan dessuten signalisere at det har oppstått et problem med bremsesystemet.

Kjøre det riktige produktet

Det er ganske enkelt å kjøpe en bremsevæskebeholder. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en som ser ut som den du har for øyeblikket. Du kan også sortere gjennom beholderne som listes opp ovenfor ved hjelp av delenummer. Hvis du trenger assistanse er du imidlertid velkommen til å ta kontakt med oss øyeblikkelig.