Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Bremselys pære

57 Resultater
Lyspære, Tilleggs bremselys
PHILIPS
Lyspære, Tilleggs bremselys
69949473, P21W
13498MDCP
nkr 36,21
Varenr.:  11079690

Minste ordreantall: 10
pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en bremselyspære og hvorfor trenger du det?

En bremselyspære har ett formål, nemlig å lyse gjennom hele kjøreturen. Pærene er ekstremt sterke, spesielt fordi de må indikere at bilens bremser er i bruk, eller at bilen har stanset. Noen biler benytter dessuten disse pærene som daglys, noe som kan hjelpe forgjengere og andre sjåfører at en bil kommer under dårlige lysforhold. Når det er sagt, er disse lysene en sikkerhetsfunksjon, og det er viktig at de erstattes så snart de brenner ut.

Erstatte bremselyspære i bilen

I de fleste moderne biler er det heldigvis enkelt å erstatte bremselyspæren. Alt som kreves er en skrutrekker for å åpne festet, som må tas ut. Deretter er det kun snakk om å fjerne den gamle pæren og erstatte den med den nye, før alt monteres på plass igjen. Det er imidlertid svært viktig å sørge for å erstatte pæren med en som er av akkurat samme type og spenning. Du bør ikke erstatte den med en pære som er særlig mye sterke, eller mindre sterk for den saks skyld.

Spar penger når du bestiller fra oss

Uansett hva slags lyspærer du trenger til bilen din, finner du det hos oss. Du kan spare tid og penger hver gang du kjøper en bremslyspærer fra 12bildeler.no.