Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Bremsecaliper

749 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en bremsecaliper?

Alle kjøretøy benytter calipere som del av bremsesystemet, og disse er utvilsomt den viktigste delen av hele systemet. Caliperen utøver trykk på bremseklossene, noe som skaper kontakt med bremsediskene for å få bilden til å stoppe. Når bremsepedalen trykkes ned vil dermed kraften overføres til calipere, via hovedsylinderne, ned bremseslangene og til bremsene. Dette gjør det mulig å enten redusere hastigheten eller stoppe kjøretøyet basert på mengden trykk man utøver. Både for- og bakbremsene benytter calipere for å stoppe kjøretøyet under kjøring.

Hvordan kan jeg vite at et problem har oppstått?

Når det oppstår et problem med en av calipere hører du en pipende og skrapende lyd hver gang du trykker ned bremsepedalene. Du kan også oppleve tap av bremsekraft på grunn av at en eller flere av calipere ikke berører hjulets bremsedisk. Det er heldigvis ganske enkelt å erstatte bremsecalipere. De fleste sertifiserte mekanikere kan skifte calipere i løpet av omtrent en time. Når det er sagt er det viktig å sørge for å erstatte delene med originaldeler i høy kvalitet, tilpasset ditt kjøretøy.

Kjøpe det riktige produktet

Vi selger bremsecalipere fra noen av de beste og mest populære OEM-produsentene på markedet, som DELCO REMY. Dermed kan du alltid være trygg på at du kjøper høykvalitetsprodukter. Den enkleste måten for å finne de riktige bremsecalipere til ditt kjøretøy er å søke på nettsiden vår via delenummer. Hvis du ikke er i stand til å finne de riktige calipere eller trenger assistanse er du velkommen til å ta kontakt med oss.