Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Bremsecaliper / -holder (bærer)

615 Resultater
Bremsecaliper
HERTH+BUSS JAKOPARTS
Bremsecaliper
J3210334
nkr 1 091,40
Varenr.:  14845379

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er et bremsekaliperfeste så viktig?

Alle biler må ha muligheten til å sakke farten og bremse. En bremsesko fungerer sammen med et feste som er montert på hjulet. Hver gang bremsepedalen trykkes ned, klemmes festet som en pinsett, noe som utøver trykk på hjulet slik at det stanser. De fleste bremsekaliperfestene er drevet av hydraulikk, som gjør det mulig for sjåfører å stanse eller redusere bilens hastighet med veldig lite kraft sammenlignet med hva som trengs for å stanse hjulene. Over tid kan slike fester slites, og til og med svikte, og må da erstattes. Hvis de ikke erstattes i tide kan det oppstå sikkerhetsproblemer ettersom bremsene blir upålitelige.

Når bør bremsene erstattes?

Føles det som at det er vanskelig å stanse bilen? Må du bruke massevis av kraft på pedalen, samtidig som bilens hastighet knapt reduseres? Føles pedalen myk? Hører du hylende lyder når hjulene roterer? Hvis svaret på disse spørsmålene er «ja», kan det være at bremsekaliperfestet ditt forårsaker problemer. Alle disse symptomene indikerer imidlertid ikke nødvendigvis et problem med festet. Derfor er det alltid lurt å få en mekaniker til å undersøke bilen og finne ut hvorvidt festet må erstattes.

Alle bremsedeler på ett sted

12bildeler.no er en av markedets ledende forhandlere innen reservedeler. Alle bremsedelene våre kommer fra anerkjente produsenter, og alle produkter kommer med en garanti. Kundene våre kan derfor være trygge på at delene er originale. Spesialtilbud og sesongsalg gjør dessuten at kundene våre kan spare store penger ved å handle hos oss. Få gratis frakt når du bestiller bremsekaliperfeste hos 12bildeler.no.