Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Blinklys / -enkeltdeler

915 Resultater
Lyspære, Blinklys
HELLA
Lyspære, Blinklys
PY21WHDCP10, PY21W
8GA 006 841-241
nkr 28,88
Varenr.:  10351254

Minste ordreantall: 10
pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er blinklysdeler?

Blinklysdeler er alle deler som er tilknyttet blinklyset på bilen. Alle bilmodeller og -merker benytter blinklys i ulik form og type. De nyeste blinklysene benytter LED-lys, som tilkobles sidespeilene og blinklysene foran på bilen. Blinklysdeler inkluderer også pærer og pæreholdere. De fleste deler er hverken vanskelige å finne eller spesielt kostbare. Noen lys og andre deler kan likevel være dyrere å erstatte enn andre, inkludert sidespeil med innebygget lys.

Hvordan kjøpe deler til bilen din?

Det å kjøpe blinklysdeler er akkurat som å kjøpe andre reservedeler til bilen. Du må imidlertid være sikker på hvilken side du skal bytte blinklysene på, det vil si om det er snakk om høyre eller venstre side. Noen deler selges dessuten kun som par, så du får deler både til høyre og venstre side. Det finnes imidlertid noen deler som selges individuelt og da er det viktig at du sørger for å velge riktig side.

Erstatte lysene

Det å erstatte blinklysene er enkelt, og kan gjøres av hvem som helst med de nødvendige verktøyene og den riktige erfaringen. Sidespeil med innebygde blinklys er imidlertid litt vanskeligere å erstatte, ettersom dette krever at dørmonteringen må tas fra hverandre. Alle slike prosesser bør derfor utføres av en sertifisert mekaniker. Når du skal kjøpe en reservedel kan du søke etter de riktige produktene ved hjelp av et delenummer. Få rabatt når du kjøper deler hos 12bildeler.no.