Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Beltesystem

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Viktigheten av å bruke sikkerhetsbelte i bilen din

Sikkerhetsbelte systemet er et svært viktig i hver eneste bil. Det er enheten som holder passasjeren på plass og forhindre at de får alvorlige skader ved en kollisjon med andre biler. Det anbefales at alle som sitter i en bevegende bil eller annen type kjøretøy, må feste sikkerhetsbelte før de begynner turen. Selv om det er bare en kort avstand, er det uansett viktig å bruke sikkerhetsbelte. Det nymoderne sikkerhetsbelte kommer med alarmsystem som sier ifra til føreren så snart noen tar av seg sikkerhetsbettet mens bilen er i bevegelse. Dette er veldig nyttig for bileier som har små arn. Du kan trygt feste barna med sikkerhetsbelter slik at de holder seg trygge i sitt eget sete.

Velg det riktige sikkerhetsbelte systemet til bilen din

Sikkerhetsbeltet systemene du får i dag er to forskjllige styper. Et sikkerhetsbeltealarmsystem er en belte klips som du setter inn i beholderen. Den andre er en forlenger som pinner til beholderen. Det andre sikkerhetsbeltet vil ha en behilder slik at du kan feste sikkerhetsbelte på den uten at du må fjerne alarmstopperen. Hvis du ikke bruker sikkerhetsbelte på samme side du bruker stopperen, er det beste alternativet å investere i en grunnleggende stopper. Om du bruker stopperen og sikkerhetsbetlte på samme side, så kjøp en forlenger. Ingen av disse typene er veldig dyre og kan enkelt kjøpes på nettbutikker som 12bildeler.no. Stopperen som du kjøper må passe til sikkerhetsbeltet. Alt du trenger er å passe på er at stopperen går inn i beholderen.

Fordelene med å bruker sikkerhetsbelte systemet

Om du har et godt sikkerhetsbelte system med alarm i bilen din, trenger du ikke hele tiden å passe på at barnet ditt har belte på eller ikke. Så fort barnet tar sikkerhetsbelte av mens bilen er i bevegelse vil en alarm fortelle deg at dette har blitt gjort. Bortsett fra alarmen vil du også se signatur belte på instrumentpanelet.