Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Bakluke/-enkeltdeler

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Når må du erstatte deler på bagasjeluken?

Mange av de nyeste kjøretøyene drar nytte av holdbare bagasjeluker laget i lette legeringer. Det er imidlertid slik at de fleste lukene begynner å svikte etter et visst antall år. Noen av de vanligste problemene er at luken ikke kan lukkes, samt rust og støy. Heldigvis er det slik at deler til slike luker generelt sett er rimelige, og de er dessuten ganske enkle å finne. Alt du trenger å huske er å kjøpe originale deler slik at de ikke må erstattes igjen etter kort tid.

Hvordan erstatte deler?

Det er ganske enkelt å erstatte deler på luken i de fleste kjøretøy, men på enkelte biler kan det være en lang og komplisert prosess. Ideelt sett bør bileiere få en profesjonell mekaniker til å erstatte delene, ettersom de har alle de nødvendige verktøyene og erfaringen. Når det er sagt kan en person med de riktige verktøyene og erfaringen erstatte delene selv, men det er en tidkrevende prosess. Det er også verdt å være oppmerksom på at deler med rust bør erstattes heller enn repareres av sikkerhetsmessige årsaker.

Vi tilbyr alle typer deler

Det kan være litt vanskelig å kjøpe deler til bagasjeluken, avhengig av hvilken bil du eier. Heldigvis tilbyr vi et stort utvalg av deler til neste alle kjøretøy som finnes i Norge. For å finne den riktige delen kan du bare søke med delenummer på nettsiden vår. Du er også velkommen til å ringe oss hvis du trenger hjelp. Bestill deler hos 12bildeler.no og du får flotte rabatter og gratis frakt.