Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp BOSCH Lys

16 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er BOSCH-lys?

BOSCH er en av de mest anerkjente produsentene i bransjen. Selskapet produserer blant annet reservedeler og selger en rekke lys og tilknyttede deler til nesten alle kjøretøy. Dette inkluderer alt fra leselamper til frontlykter og signallamper. Dekorative lys og pulslys er også tilgjengelige til nesten alle kjøretøy. Uansett om du er ute etter nye tåkelys eller du ønsker å erstatte dine eksisterende lyspærer, finner du det du trenger fra BOSCH. Den største fordelen med produktene fra dette selskapet er imidlertid at alle lyspærer kommer med en solid garanti, og de har gjennomgått omfattende testing.

Hvordan kjøpe riktige pærer?

Det er enkelt å kjøpe nye pærer til bilen din. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken type pære du trenger, det vil si LED eller glødetråd. Avhengig av hvilken bil du eier er det også mulig å velge watt, og hvorvidt pæren er til frontlyktene eller baklyktene. Vær oppmerksom på at baklyktene ofte er av lavere watt og lumen-verdi enn frontlyktene. Hvis du er ute etter lys fra BOSCH, kan du søke kun etter produsent, men hvis du trenger en spesifikk type kan det være lurt å søke med delenummer.

Kjøp kun lys fra anerkjente produsenter

Hos 12bildeler.no selger vi lyspærer fra produsenter som Bosch, Philips osv. Vi anbefaler alltid kundene våre å velge produkter som kommer med garanti fra velkjente selskaper. Vi sørger for å tilby gode priser på alle produktene våre, i tillegg til gratis frakt. Derfor er det lurt å spare tid og penger når du skal kjøpe nye reservedeler, og handle hos 12bildeler.no