Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp BILSTEIN Støtdemper

3 848 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor bør du kjøpe støtdempere fra Bilstein?

Bilstein er utvilsomt en av de mest anerkjente produsentene i bransjen. Selskapet er kjent for å produsere noen av de beste reservedelene til alle ledende bilmerker i Norge. Støtdempere fra Bilstein er tilgjengelig til nesten alle biler som kjøres i Europa. Alle støtdempere har gjennomgått omfattende tester, og er svært holdbare. Dermed er du sikret at de varer lenge. Selskapet produserer mange ulike typer støtdempere, og mange bilprodusenter, som Volkswagen, anbefaler Bilstein til bilene sine.

Når bør støtdemperen erstattes?

Støtdemperens jobb er å absorbere støt fra veien. Det mange ikke vet er at kjøretøyet er under stort press, selv på de best asfalterte veiene. Denne spenningen dempes via en rekke støtdempere som absorberer det, og dermed forhindrer at det blir overført til passasjerene. Jo bedre bilens støtdempere er, jo færre støt føler du selv på dårlige veier. Støtdempere fra Bilstein sies å absorbere 94 % av alle støt. Før du bestemmer deg for å kjøpe en slik støtdemper bør du sørge for å få en mekaniker til å undersøke bilen din.

Alle originale støtdempere under samme tak

12bildeler.no tilbyr støtdempere i høy kvalitet til en rekke ulike biler. Vi er stolte over å tilby kvalitetsdeler til kjøpere fra hele landet. Vi står ved kvaliteten på støtdempere fra Bilstein, og anbefaler merket på det sterkeste. Samarbeidet vi har med produsenten gjør dessuten at vi kan tilby svært konkurransedyktige priser. Spar penger når du kjøper hos 12bildeler.no.