Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp BILSTEIN Fjæring / demping

3 Resultater
null, Demper
BILSTEIN
null, Demper
22-183705
Monteringsposisjon:  framaksel
nkr 622,54
Varenr.:  10137197

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Historin om BILSTEIN og intro til BILSTEIN fjæringsdeler

BILSTEIN er verdensledende når det kommer til bilopphengssystemer og reservedeler. Det er kjent for sine gasstrykk støtdempere og deler verden over. De førte mono-rør gass-trykk støtdemperen til verden først for å gi bedre bilstabilitet. Selskapet er over 100 år gammelt og ble et globalt fenomen og leder i bilbransjener og -systemer i 1957. Støtene og strutene fra Bilstein er laget for å dekke behovene til et bredt spekter av kjøretøymerker. Bilstein-opphengssystemene og -delene vil sørge for at kjøretøyets dekk er i konstant kontakt med veiene. Dette vil gi bedre styring, bedre kontroll og bedre komfort for passasjerene. Viktigheten av å bruke Bilstein-fjæring i bilen din. Bilens fjæringssystem består av ulike typer komponenter for å møte bilens behov. De vil alle kombinere sammen og arbeide for å gi deg en jevn, komfortabel og støyfri tur. De gjør en veldig god jobb med å holde bilen i kontroll og gir også en trygg og jevn tur for passasjerene. Komponentene som er involvert i Bilstein-fjæringssystemet er stivere, fjærer, torsjonsstenger, støtdempere, demper og chassis.

Funksjonene til BILSTEIN fjæringsdeler

Fjæringen i fjæringssystemet vil sørge for at den produserte energien er riktig absorbert. *Strutene i systemet vil fungere som spjeld for å spre energien den absorberer. Fjæren og strutene utfører full kapasitet for å sikre at du ikke føler hulene på veien. *Torsjonsstengene brukes i kjøretøy som er tungt på toppen. Sideveisbevegelsene til bilen vil bli vibellert av disse torsjonsstengene, spesielt når bilen svinger.

Forskjellige typer av BILSTEIN fjæringsdeler til salgs

Følgende er noen av de forskjellige typer BILSTEIN fjøringsdeler og reservedeler som du kan kjøpe fra nettbutikker som 12bildeler.no for å passe inn i bilens fjæringssystem. De vil sørge for at du blir kvitt ristingen og vibrasjonsfylte bilturer, *Dampere for for- og bakaksler. * Fjærer foran og bakaksel. *Støtdemper. *Støtdemper spjeld sett.