Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Antenne

5 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor trenger du antenne til radioen?

Om du kjører rundt i bilen din, bør du vite at du trenger en antenne for å kunne få inn radiostasjoner. Metalloverflaten på bilen der antennen er plassert for å motta radiosignalene, er det beste området da det danner en bakkeplan. Det optimale alternativet for antennen er midt på taket på bilen. Antennen er plassert på de fleste bilene etter behov og det estetiske utseendet til bilen. Det er godt fikset på metaldelen for å få maksimalt mottak. Det anbefales å benytte en kroppsantennet antenne for å få den beste ytelsen.

Hva er en bil antenne?

En bilantenne er en enhet som sender og mottar radiosignaler ved å bruke forskjellige frekvenser og elktormagnetiske bølger. En antenne er laget av stålrør og de er for det meste teleskopiske. På denne måten kan antennen bli flyttet opp og ned for å hente radio bølgene i luften. Antenne du kan bruke på bilen din er eksterne, interne og satellittantenner. Det beste alternativet er den eksterne antenne som kan plasseres på taket eller på bagasjerommet på bilen.

Hva er en kvalitets antenne laget av?

Det er veldig viktig at du velger en antenne som er laget av den beste kvaliteten for å få maksimalt bruk av dette produktet. Du burde kjøpe det fra pålitelige og anerkjente antennemerker fra nettbutikker som 12bildeler.no til den billigste prisen i Norge. Delen som går opp i luften fra antennenheten kan gjøres ved hjelp av alle typer ledere. Om du endrer lengden på antenne, vil du finne forskjellige radiostasjoner. Koaksialkabelen er nødt til å være av den høyeste kvaliteten for å få den beste mottakelsen. Den har tette strikkede kobbertråder og dermed om du bruker du kobberledningr av høy kvalitet vil du få den beste ytelsen. Et isolerende dielektrisk vil holde gapet mellom de skjermede veggene på koaksialkabelen og signallederen. Enheten må bli jordet ordentlig til bilens kropp for å få kvalitetssignal.