Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Alarmanlegg

3 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et bilalarmsystem?

Et bilalarmsystem er som navnet tilsier et system som utløser en stille eller hørbar alarm (avhenger av systemet) når og hvis kjøretøyet tukles med når det står parkert. Mange av de nyeste systemene utløser en øredøvende alarm som skremmer bort inntrengere. Alarmen kan imidlertid også utløses hvis et objekt passerer eller hvis et dyr bestemmer seg for å hoppe på kjøretøyet. På grunn av dette kommer mange kjøretøy med en stille alarm og en fjernkontroll som gir bileieren muligheten til å slå av alarmen hvis det er falsk alarm.

Kjøpe et alarmsystem

Det finnes ulike typer alarmsystemer å velge blant. Noen systemer har også en innebygget sentrallåsfunksjon. Noen av de nyeste systemene kan dessuten styres via en app på en smarttelefon. Hvilket system du bør velge avhenger derfor i stor grad av hva slags beskyttelse du ønsker, og dessuten hvilket område du bor i. Vi selger alle de beste bilalarmsystemene på markedet fra ledende merker som for eksempel HELLA. Dermed kan du alltid være trygg på at du kjøper et høykvalitetsprodukt fra oss.

De beste prisene

Uansett om du bestemmer deg for å kjøpe et komplett bilalarmsystem eller reservedeler til systemet du har tilbyr vi alt på samme sted hos 12bildeler.no. Representantene våre hos kundestøtte er dessuten alltid tilgjengelige dersom du trenger hjelp til å finne det beste bilalarmsystemet til din bil.