Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Akseloppheng/styring/hjul

7 692 Resultater
null, Skrue / bolt
VAICO
null, Skrue / bolt
V20-2002
nkr 41,27
Varenr.:  15213644

Minste ordreantall: 4
pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er akseloppheng?  

Akselopphenget og systemet som helhet er ansvarlig for ditt kjøretøys stabilitet. Opphenget er utformet for å dempe støtene som kjøretøyet får fra veien. Det skal også holde et kjøretøy stabilt på ellers ujevne overflater. Til tross for at akselopphenget er konstruert for å være robust, ender det i noen tilfeller opp med å kreve omfattende reparasjoner etter 100 000 miles. Til tider vil fagpersoner anbefale en overhaling av hele bilens fjæring.

Hvordan vite om det finnes et problem?

Et av de første tegnene på dårlig akselmontering er støy som kommer fra fronten av bilen. Det er ofte en piping eller litt hakking som kan bety et problem med montering. Så det første skrittet ville være å få problemet diagnostisert av en profesjonell. Så fort de profesjonelle anbefaler at du bytter ut akselopphengsdeler finner du nesten alle deler her. Pass på at du kjøper deler som matcher med delenummeret til eksisterende deler.

Hvorfor kjøpe våre opphengsdeler?  

På 12bildeler.no er vi stolte over å kun selge ekte og produsentanbefalte deler til akseloppheng. Delene vi selger er omfattende testet og er dekket av en omfattende garanti. Slik kan du være sikker på deres kvalitet og holdbarhet. Når det er sagt er det veldig viktig at du bare kjøper ekte byttedeler for å gi ditt kjøretøy lenger levetid. Dersom du har problemer med å finne korrekt erstatning av akseloppheng, ikke nøl med ta kontakt med oss, enten pr. telefon eller epost. Vårt team av eksperter vil hjelpe deg med å finne de delene du trenger til ditt spesifike kjøretøy.