Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Akselbærer / akselskaft / -lagring

272 Resultater
null, Lagring, Akselskaft
VAICO
null, Lagring, Akselskaft
V10-1352
Monteringsposisjon:  framaksel
nkr 23,74
Varenr.:  10124443

Minste ordreantall: 10
pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et akselfeste?

Et akselfeste er laget av hard gummi eller plast. Det monteres på akselen, og skal sørge for at den kan bevege seg fritt samtidig som vibrasjonene som genereres av akselen og tilknyttede deler reduseres. Det finnes ulike typer akselfester, og selv om alle har sin egen mikrofunksjon, fungerer de alle ved å minimere vibrasjoner og dempe eventuelle støt som systemet blir utsatt for. På grunn av trykket som festene blir utsatt for må de imidlertid etter en viss tid erstattes. Noen må erstattes tidligere enn andre. Akkurat når festene må byttes avhenger dessuten av kjøreforholdene.

Hvordan vet du at et akselfeste må byttes?

Når akselfestet begynner å svikte vil du høre buldrende og slipende lyder når du vrir på rattet. Lydene kan også komme fra rammen og baksetet, men i de fleste tilfeller er det dårlige fester som forårsaker lyden. Du vil også kunne føle at bilen rykker frem når du setter den i gir. Dersom du opplever noen av symptomene nevnt ovenfor er det alltid lurt å besøke en sertifisert mekaniker og be dem om å undersøke kjøretøyet. I de fleste tilfeller vil man kunne unngå skader på resten av akselfjæringen hvis akselfestet erstattes i tide.

Kjøpe de riktige akselfestene?

Det er veldig enkelt å kjøpe et akselfeste. Du trenger bare å matche delene du har med de som er listet opp på nettsiden vår. Du kan også søke etter akselfestet via delenummer. Dersom du er usikker på hvilken del du trenger er du velkommen til å kontakte ekspertene våre som vil hjelpe deg med å ta det riktige valget.