Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Motorolje

26 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Toppkvalitets motorolje

Hos 12bildeler.no er målet å tilby kunder de aller beste motoroljene på markedet. Vi har årevis med erfaring og et team av høyst respektable eksperter som sikrer at all motorolje du kjøper fra oss kan stoles på og at den yter som lovet. Uansett om du eier en gammel eller en ny bil kan du dermed stole på at vi leverer den aller beste oljen til de billige priser.

Girolje og ATF-olje

I tillegg til motorolje selger vi også gir- og ATF-olje (automatisk girkasseolje) i høy kvalitet og til alle kjøretøy. Eksperttemaet vår overvåker kontinuerlig kvaliteten på merkene vi fører slik at vi kan være sikre på at de er til å stole på. Vi sørger dessuten for at giroljen du kjøper hos oss tilbys til konkurransedyktige priser. Dermed kan du alltid være trygg på at du investerer i kvalitetsolje som vil forlenge levetiden til girsystemet ditt.

Nesten alle væsker kjøretøyet ditt trenger

I tillegg til oljer selger vi også spylervæske, frostvæske, kjølevæske og bremsevæske. Dermed kan du enkelt finne nesten alle væsker kjøretøyet ditt trenger hos oss. Når du kjøper alle væsker du trenger fra en enkelt kilde vil dessuten frakt og ekspedisjon bli betydelig rimeligere. Dette vil med andre ord sørge for besparelser både på kort sikt (takket være rabatter og kampanjer) og på lang sikt, ettersom du ikke vil trenge flere væsker igjen på lang tid.

Alle motorsykkelprodukter

Uansett om du er en motorsykkelentusiast eller du kjører motorsykkel daglig, har vi nesten alle produkter du trenger for å sørge for at tohjulingen din fungerer optimalt. Ulikt biler benytter motorsykler en totaktsmotor, som har helt andre krav til vedlikehold. Vi sikrer at alle produktene som selges på nettsiden vår ikke bare oppfyller, men overgår kravene dine. Alt du trenger å vite er akkurat hva slags produkter du trenger, og du kan være sikker på at vi fører de aller beste produktene.

Sikker betaling og rask levering

Vi har gjort det veldig enkelt å kjøpe de riktige oljene og få dem levert hjem til deg. Alle produktene er bare et klikk unna, og leveres direkte på døren. Vi har dessuten gjort det enda enklere å velge det riktige produktet med en innovativ søkefunksjon som øyeblikkelig finner varene du trenger. For å finne kjedeolje, motorolje eller bremsevæske kan du bare angi dette i søkefeltet eller klikke på hurtiglenkene til venstre på siden.

Vi tilbyr dessuten en fantastisk kundestøtte som kan kontaktes når som helst via telefon eller e-post. Vi vil mer enn gjerne hjelpe kundene våre uansett hva de lurer på.