Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp WD-40 Motorolje

20 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

En liten titt på WD-40 firmaet

WD-40 kommer med et bedt spekter av motorsykelvedlikeholdsprodukter som hjelper til med lett vedlikehold av motorsyklene. Disse er høyytelsesløsinger som sikrer at motorsyklene alltid er i optimale forhold. Det vil tillate deg problemfri kjøring som er trygg. Det er et bredt spekter av WD-40 produkter som tilbys for å møte motorens behov.

Typer av WD-40 produkter for å forbedre motorsykkelytelsen

WD-40 Spesialist Smart Straw Brake Cleaner; denne bremsebeleggeren vil hjelpe deg med å raskt slippe v med stødig smuss, fett, olje og rusk fra gir, bremser og koblingssystemer og deler av motorsyklene og bilene. Denne spesielle bremsestoff formelen vil fungere på de skitne delene og tørker dem raskt slik at det ikke er rester igjen. *WD-40 Spesialts Smart Straw Lock Cylinder Spray; disse er spesielle sprøyter laget for å arbeide med låsesylindere av biler, motorsykler, hjem osv. Denne WD-40 sprayen har kapasitet til å komme dykt inn i sylinderlåsene og fjerne eventuelle blokkeringer eller rust i låsene. Det vil etterlate en tynn smøring som vil forhindre ytterligere korrosjon. *WD-40 Spesialist Smart Straw Motor Starter; denne motorstarter smøremiddel hjelper til med å starte motoren under det våte og kalde været. De er egnet til å brukes på biler, motorsyklrf, lastebiler osv. De vil ikke forårsake skader på bilens deler som batteriet.

Hvorfor du bør kun bruke ekte WD-40 produkter?

De ekte WD-40 produktene er høyytelseprodukter som sikrer jevn og sikker ytelse til kjøretøyet. Hvert produkt er designet for å tilby topp kvalitets løsninger som motorsykkel og bileier står overfor under varierende værforhold. Uansett hva problemet i kjøretøyet ditt er, har WD-40 produktene en løsning for det. Disse produktene er utviklet og formulert for å få de tøffeste jobben utført under ekstreme forhold. Disse spesielle vedlikeholdsproduktene vil arbeide med slitasje og rust, og korroderte deler av kjøretøyet raskt og effektivt for å fjerne alt støv, smuss og fett. Om du ønsker å kjøpe disse produktene, må du kjøpe de fra nettbutikker som 12bildeler.no