Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Vedlikeholdsprodukter

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er kulelagerfett?

Kulelagerfett er som navnet tilsier en spesiell type fett som benyttes i mekaniske deler som kulelagre. Mange maskiner bruker en rekke kulelagertyper for å redusere friksjon og forbedre bevegelsen av bevegelige deler. I tillegg til flere andre deler, benyttes kulelagre i alle fire hjul på bilen. Det samme gjelder for industrimaskiner. Kulelagrene er utviklet for å kunne håndtere stor last mens de reduserer friksjon ved å begrense kontaktoverflaten. Selv da vil imidlertid kulelagrene generere friksjon, noe som fører til slitasje. Kulelagre kan også ruste, og dette er grunnen til at det er så viktig å bruke kulelagerfett av høy kvalitet

Hvem bør kjøpe kulelagerfett?

Alle som reparerer mekaniske deler som bruker kulelagre bør benytte smørefett på kulelagrene før installasjon. Ved å dekke kulelagrene med olje varer de lenger og ruster dessuten ikke like raskt. Vanlige bileiere trenger imidlertid ikke å kjøpe kulelagerfett. Dette er et produkt som passer best for sertifiserte mekanikere, teknikere og ingeniører.

Hvilket merke bør jeg kjøpe?

Vi selger kun høykvalitets kulelagerfett fra ledende produsenter som SONAX, MEGUIAR´S og DR. WACK. Disse merkene er dokumentert å tilby den beste beskyttelsen for kulelagrene. Dersom du har spørsmål angående kulelagerfett eller andre typer smørefett er du velkommen til å kontakte oss når som helst.