Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp URANIA Motorolje

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Om Urania oljeprodusenten

Urnia oljen blir produsert av PETRONAS smøremidler internasjonalt (PLI) som er en divisjon av det nasjonale oljeselskapet i Malaysia. PLI har hovedkontor i Kula Lumpur. Selskapet ble etablert i 2008, og selskapet produserer og markedsfører et bredt spekter av høykvalitets bilsmøremidler. Selskapet leverer sine produkter til mer enn 100 markeder over hele verden. Selskapet designer og leverer væsketeknologiløsninger for kjøretøy. For tiden er selskapet rangert blant de 10 beste i verden. Det er en stor etterspørsel etter Urina oljer og smøremidler over hele verden. Urina motoroljer er formulert ved hjelp av spesielle tilsetningsstoffer som vil forlenge levetiden til motoren og dens deler. Det vil bidra til å holde motoren effektiv.

Typer av Urania motoroljer til kjøretøy

Turbo LD 15W-40 er mineralbasert kommersiel motorolje som passer til turbomotorer og industrikjøretøyer. Disse oljene har lengre bytteintervall på ca. 50 000 kilometer. De gir utmerket motorvern og reduserer også forurensningene i luften med 50%. Disse oljene vil hjelpe motorer å starte lettere i kaldere områder. *Urania Daily 5W-30 er en annen lett kommersiell bilmotorolje som tilbyr avansert drivstoffbesparende egenskaper. Denne helt syntetiske motoroljen gir effektiv og toppendig ytelse til motoren under ekstreme temperaturer. De er egnet for nybegynnende common rail motorer. *Urania LD7 15W-40 er også en mineralbasert olje som passer til turbodieselmotorer av kommersielle kjøretøy. De gir toppmotoreneffektivet og beskytelse. Oljen vil vare i ca 100 000 km.

Fordelene ved å bruke høy kvalitets Urania motoroljer

Urania oljene gir en veldig god lav og høy temperatur viskositet for å beskytte motoren og dens deler under alle forhold. Det vil være meget mindre friksjon mellom motorens bevegelige deler og derfor kommer de ikke i kontakt med hverandre. Dette vil forlenge livet til motoren. Effektiviteten, påliteligheten og levetiden til motorkomponentene vil bli økt. Disse syntetiske oljene vil strømme veldig lett under kaldt vær og vil forhindre viskositetsbrudd. Problemene som olje slam, smuss, oksidasjon osv. vil være en ting fra fortiden når du bruker Urania oljer. Om du ønsker å invistere i ekte og kvalitets motoroljer, må du kjøpe de direkte fra 12bildeler.no