Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp To-takts olje

6 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er to-takts-olje? 

Når det kommer til smøreoljer finnes det mange forskjellige typer, men ikke alle typene passer til din bil eller motor. Det er vel ikke nødvendig å si at selv gressklipperen din har en motor, og det samme gjelder en motorsag. Motorene varierer, og to-takts motoren er den mest vanlige blant små biler. To-takts-olje er ment for to-takts motorer. Den er spesielt designet for det høye RPM, som denne motoren skaper over tid. I tillegg er den laget for å motstå varme mens den beskytter motoren.

Hvor ofte bør to-takts-olje skiftes ut?

Dette avhenger faktisk av motoren. Noen motorer kan gå mye lengre uten oljeskift enn andre. Den enkleste måten å bestemme når det er på tide å skifte olje, er å ta en titt på hva som står i bilens brukermanual. De fleste verktøy kan gå lengre uten oljeskift, og mange trenger ikke mer enn litt påfyll. I biler må to-takts-olje skiftes etter et visst antall kilometer. Den andre viktige tingen å huske på er at dersom du venter for lenge med å skifte olje, kan du skade motoren.

Alle de to-takts smøremidlene du trenger

12bildeler.no selger et stort utvalg av to-takts-olje fra kjente varemerker. Alle smøremidlene vi selger kommer med en garanti fra merker du kan stole på. Du kan også stole på at disse smøremidlene er av høy kvalitet, slik at vi faktisk vil beskytte motoren din.