Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp TOYOTA Motorolje

4 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Historie om Toyota og betydningen av Toyota oljer.

Toyota er en av de ledende merkene når det gjelder bilindustrien. De har sitt hovedkvarter i Aichi i Japan. Toyota er en av verdens ledende bilprodusenter i verden. Toyota hr utvidet sin virksomhet til mange andre felt, inkludert olje og smøremidler sektor. Toyota oljene er best kjent for den høye kvaliteten og motoreffektegeskapene. Den ekte motoroljen fra Toyota er laget for å dekke behovene til et bredt spekter av bensin- og dieselbilmotorer. Toyota oljen er laget for å gi fullstendig beskyttelse til bilens motor og bevegelige deler. Ved å bruke Toyota sin ekte motorolje, kan du være sikker på uovertruffen effektivitet, ytelse og pålitelighet av motoren.

Forskjellige typer av toyot oljer til salgs.

Toyota Synthetic 5W-40; denne oljen er laget spesielt for Toyota motor. Denne syntetiske motoroljen er laget ved hjelp av innovative tilsetningsstoffer sammen med kvalitetsbasolje for å sikre at motoren er beskyttet under alle forhold. * Toyota Premium Fuel Economy 5W-30 C2; denne biloljen fra Toyota er en syntetisk olje som er svært lav på svovel, aske og fosfat. Det vil bidra til å øke drivstofføkonomien til kjøretøyene. Denne oljen gir også meget lavt karbon. * Toyota Fuel Economy 5W-30; dette er en drivstoffbesparende Toyota motorolje som sikrer meget jevn kjøring av motoren, selv ved høye temperaturer. Det bidrar til å redusere forbruket av drivstoff og passer til moderne motorer. *Toyota Semi-Synthetic 10W-40; denne oljen er en blanding av syntetisk og mineralolje som gir ganske mange fordeler. Det vil øke motorens ytelse, stabilitet, minimerer gså den indre friksjonen.

Fordelene ved å invistere i ekte Toyota motoroljer

Toyota oljene til bilerer bærer en tynn men sterk filbeskyttelse som vil hjelpe motordelene til å fungere skikkelig. Det forhindrer at motoren blir overopphetet. Gapet mellom sylinderveggen og stempelet blir forseglet med oljen for å sikre at motoren gir topp endeffekt. Oljen vil sørge for at motoren alltid utfører sitt beste, og dermed reduserer drivstoffkostnadene. Det vil holde motoren og dens deler fri for innskudd. Det vil også forhindre rust og korrosjon av de beveglige delene for å øke levetiden. Det ideelle stedet å kjøpe oljer fra Toyota i bulk på nettet er 12bildeler.no