Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp PRESTONE Motorolje

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvilke produkter har Prestone?

Prestone er et amerikansk merke som tilbyr tilsetningsstoffer, bremsevæske og kjølemidler. Selskapet startet med å selge produktene sine i Nord Amerika i 1927, men utvidet snart til Europa. I Europa selger merket et komplett utvalg av kjemikalier som er tilpasset biler i regionen. Enten du har en amerikansk eller europeisk modell, så kan du stole på at merket har de beste tilsetningsstoffene og væskene på markedet, og det til svært tilgjengelige priser.

Hvor viktig er det med tilsetningsstoffer og væsker?

Mange av dagens biler er avhengig av en rekke væsker for å fungere. Dette dreier seg om alt fra bremsevæske til vindusspylervæske. Hver væske er forskjellig og krever sin egen produksjonsprosess. Selv om det er flere merker å velge blant, er det bare noen, som Prestone, som er kjente for å produsere produkter av høy kvalitet. Å bruke produkter av høy kvalitet sørger for at enhetene i bilen din varer lenger. Det lille ekstra du betaler for velkjente merker kan på lang sikt spare deg for hundrevis av kroner

Stol på at vi leverer originale produkter

12bildeler.no er en nettbutikk med godt omdømme. Vi selger et stort utvalg av oljer og smøremidler samt andre ting du trenger til bilen din. Hos oss kan du velge mellom smøremidler og oljer av topp kvalitet. Vårt partnerskap med ledende merker, som Prestone, sørger for at kundene våre får originale produkter til konkurransedyktige priser. I tillegg kan du også spare penger da vi ofte tilbyr spesielle kampanjer og andre tilbud når du handler fra 12bildeler.no.