Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Olje for lastebil

3 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Nødvendigheten av å bruke riktig motorolje for lastebil

Motorolje for lastebil er selve livsnerven til lastebilen og dersom du ønsker at motoren skal fungere optimalt må du sørge for å gi den olje av høy kvalitet. Disse oljene er smøremidler som beskytter motorens deler. De vil også redusere utslipp fra kjøretøyet og beskytte disse systemene. Ved å bruke motorolje for lastebil av riktig kvalitet, får du også bedre drivstofføkonomi og motorens ytelse vil være av beste klasse.

Stort utvalg av motorolje for lastebil

Dersom du har tid til å se på utvalget av motoroljer for lastebil, vil du finne at det er overveldende stort. Det finnes mange ulike motoroljer, som 15W-40, 20W-50 og 5W-30. Dermed dekkes mange ulike behov. Det finnes også syntetiske og semi-syntetiske motoroljer samt mineraloljer. Noen av oljene du kan kjøpe er blant annet bremseolje, motorolje og girolje. De ulike variantene av bremseolje for lastebiler er blant annet DOT 3, DOT 4 og DOT 5. De populære merkene blant motoroljer for lastebil er for eksempel Castrol Agri Trans Plus, Shell Rimula R6, R4, Aral Turboral, Castrol Tection Global og Castrol Vecton Fuel saver, etc 

Kjøp kun motorolje for lastebil fra respekterte nettbutikker

Siden olje er svært viktig for alle lastebiler, er det viktig å kjøpe denne oljen fra pålitelige nettbutikker, som for eksempel 12bildeler.no. Det finnes mange nettbutikker som tilbyr dette produktet, men det er bare vi som selger fra ledende produsenter fra hele verden og som har garanti på alt vi selger. Spar også penger med rabatter og gode tilbud når du handler fra 12bildeler.no.