Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp NISSAN Motorolje

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Et lite innsikt på Nissan og deres oljer

Nissan er en av de ledende bilmerkene i verden. Nissan Motor Company Ltd er et multinasjonalt bilproduksjonfira med base i Japan. Dette selskapet ble startet i 1933. Det finnes tre forskjellige bilmerker som tilbys av Nissan: Datsun, Infiniti og Nissan. Hver av dise bilmerkene oppfyller behovet for forskjellige bilbrukere ettersom de faller inn i ulike kategorier som luksus, lavpris osv. Kjøring av bilen med riktig type Nissan motoroljer gir den nødvendige smøring som motoren og dens deler trenger. Disse motoroljene gjennomgår strenge tester for å forbedre ytelsesegenskapene før de slipper ut på markedet. Motoroljene er laget for å passe til bensin og dieselmotorer av forskjellige Nissan bilmodeller.

De forskjellige typer av Nissan Motorolje til salgs

Nissan 5W-40 motoroljen er en allsidig olje som gir svært god viskositet for å møte bilmotorens behov. Denne oljen vil gi den beste smøring som motoren trenger i både lave og høye temperaturer. Disse oljene kan brukes til å fungere effektivt på de fleste Nissan bensin og dieselmotorbiler. Noen av de viktigste egenskapene til kvalitetsmotoroljen inkluderer drivstofføkonomi; redudsere slitasje på motordeler, topprengjøring av skitne motorer. Nissan 10W-40 ekte motorolje er formulert og laget spesielt for å passe motorer under hetten til Nissan biler. Nissan oljen er designet spesielt for å møte kravene til alle kjøreforhold og høye og lave temperaturer.

De viktigste egenskapene til Nissan motoroljer.

Nissanoljene sikrer at motoren og dens delerholdes så billige som mulig i lang tid. Dette vil bidra til å redusere slitasje på motoren. *Oljen er laget med høyverdig baseolje og de riktige tilsetningsstoffene som gir utmerket motorytelse. Disse oljene fra Nisan sikrer at motoren holdes optimalt og bruker mindre drivstoff. *Dette er en høyytelses semi-syntetisk motorolje som passer til kjøring i byen, motorveien og også i høye omgivelsestemperaturer. Det gir utmerket oksidasjonsbestandighet og termisk stabilitet. *Oljen som blir solgt på 12bildeler.no gir den riktige typen smøring som motordelene trenger, slik at de gir vedvarende beskyttelse for motorkomponentene.