Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Motorsykkel produkter

41 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er motorsykkelolje?

Motorsykkelolje kalles også av og til to-takts motorolje. På grunn av at det finnes variasjoner i motorsykkelmotorer finnes det dessuten også ulike typer oljer til disse. Når det er sagt er formålet med motorsykkelolje å forbedre ytelsen og begrense slitasje på motoren i en motorsykkel. På samme måte som i kjøretøyolje tilsetter mange produsenter av motorsykkelolje tilsetningsstoffer for å forbedre levetiden og ytelsen til oljen.

Hvordan vet jeg når motorsykkelen min trenger oljeskift?

Motorsykkelolje må byttes regelmessig. Når man må bytte olje vil i all hovedsak avhenge av hvor mye motorsykkelen er blitt brukt og tilstanden til oljen som et resultat av dette. Den enkleste måten for å sikre at motoren er godt oljet og vedlikeholdt er imidlertid å bytte olje like ofte som motorsykkelens produsent anbefaler. Du bør dessuten benytte den oljetypen som produsenten lister opp i brukermanualen. Det sier seg selv at ikke all motorsykkelolje er lik. Dersom oljen er for tung kan den skade motorsykkelen, og dersom den er for lett gir den ikke god nok beskyttelse. Generelt sett må man besøke en sertifisert mekaniker for å bytte motorsykkelolje. Mekanikeren vil i de fleste tilfeller bytte oljen og oljefilteret samtidig.

Hvilke merker er best?

Hos 12bildeler.no selger vi motorsykkelolje fra alle ledende merker som blant annet FUCHS, CASTROL og MOTUL. Dermed kan du være trygg på at du får den aller beste oljen til din motorsykkel hos oss. Dersom du trenger hjelp til å finne den riktige oljen til din motorsykkel er du velkommen til å kontakte oss, og vi vil gledelig hjelpe deg.