Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp MOTUL Motorolje

27 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Historien om Motul oljer og hvorfor du skal bruke dem

Navnet Motul er synonymt med motoroljer og smøremidler. Dette er et veldig populrt fransk smøre og oljerafineringsselskap som produserer i kvalitetsoljer for motorsykler, biler og andre typer av kjøretøy. Sekskapet ble startet i 1853 og har nå sitt hovedkontori i Aubervilliers i Frankrike. Noen av produktene produsert av dette selskapet inkluderer motoroljer, syntetiske oljer, hydrauliske oljer og kjølevæsker. Dette var det første selskapet som benyttet seg av esterteknologien for å lage syntetiske motorsykkeloljer. Disse motoroljene er kjent for å gi meget god motstand mot høye temperaturer og dermed beskytte motoren og komponentene fra hurtigkobling. For å kjøpe Motul oljer av høy kvalitet til gode markedsprisr, må du besøke ettbutikken 12bildeler.no

Ulike typer Motul motoroljer til salgs

800 2T Factory Line off-road og racingoljer er fullt syntetiske oljer egnet for totakts motorsykler. Det tilbys av Ester Core tknologi som øker kraften til motoren. Slitasjen på motordelene vil være minimal. Disse oljene tilbys å passe til racing og off-road sykler. 6100 Synergie + 10Q40 er laget for å passe til 4 taktsmotorer. Disse ekte bilmotoroljer er Technosynthese smøremidler som er designet for å passe til høyytelsesbiler. De vil tilby kvalitet og pålitelig motorbeskyttelse i lang tid og sikre svært god kjørelengde. Oljeforbruket er også sterkt redusert. 300V Competition 15W50 er en høyverdig motorolje som er laget for å passe til motorsykkelfunksjonene. De vil forhindre at motordelene blir slitte ut lett. Oljetrykket faller og aldring av oljen vil ikke finne sted under termiske belastninger.

Fordelene ved å bruke Motul syntetiske motoroljer

Den syntetiske motorsykkel oljen er laget med den beste baseoljen og kvalitetsadditiver som gir fullstendig motorvern. Motoren vil ikke lide av viskositetsbrudd under ekstreme værforhold. *De helt syntetiske oljene hjelper med å holde brennstoffet renere og dermed er det et mer miljøvennlig produkt enn konvensjonelle oljer. * Det er ingen risiko for viskositetsnedbrytningen og også behovet for å endre oljene ofte. De kan enkelt vare i over 3000 kilometer. * De bevegelige delene er belagt med et tynt lag av bilmotorolje slik at de ikke bryter ned under ekstreme forhold.