Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp MOFIN Frostvæske

5 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er antifrys?

De fleste nordmenn vet at bilens spylervæske kan slutte å flyte som den skal når temperaturene når den negative delen av temperaturskalaen. Spylervæsken fryser ofte, noe som forhindrer systemet fra å fungere. Når væsken fryser kan dessuten pumpene skades, og må derfor erstattes. Ved å tilsette antifrys løses begge disse problemene. Dette tilsetningsstoffet forhindrer at spylervæsken fryser i løpet av vinteren, og bidrar dermed dessuten til at pumpen blir ødelagt.

Når er det best å bruke antifrys

Ifølge ekspertene bør antifrys benyttes fra slutten av september eller oktober, og det kan da vare til april påfølgende år. Sørg for at du kjøper antifrys i høy kvalitet fra et vel ansett merke. I tillegg til å tilsette antifrys, bør du dessuten få en mekaniker til å undersøke vaskemekanismen slik at du unngår problemer i løpet av vinteren. I de fleste tilfeller holder det imidlertid å bytte spylervæsken og tilsette antifrys. Antifrys kan tilsettes spylervæsken i alle biler, varebiler og lastebiler for å forhindre at det fryser.

Kjøp kun antifrys fra vel ansette produsenter

Vi anbefaler at du kun kjøper antifrys fra vel ansette produsenter, ettersom du da kan være trygg på at du får god kvalitet. Ingen ønsker at vaskesystemet i bilen skal bli ødelagt fordi spylervæsken fryser, på tross av at antifrys er tilsatt. Hos 12bildeler.no kan du være trygg på at du får antifrys fra vel ansette produsenter. Du kan dessuten spare penger ved hvert kjøp ettersom vi tilbyr sterkt rabatterte priser