Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp MEGUIAR´S Motorolje

46 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

En liten titt på Meguiars

Det hele startet i 1901 da Frank Meguiar Jr. Laget en møbelpole med hjelp av tinbad og et eggbeater sammen med sin familieopplevelse. Meguiar jr. Fortsetter å utvikle noen av de beste rengjøringsproduktene for å møte bilindustriens behov. Etter at han gikk bort tok sønnene hans over mantelen med å lage kvalitetsbildetaljer, og nyere produkter begynte å funksjonere i markedet. Alle produktene som er laget av Meguiars hus har flotte funksjoner og egenskaper som klikket blant bilbrukerne. Meguiar utvidet sitt rekkevidde globalt på 1980 tallet og begynte å rydde opp i verden. Selskapet har kommet ut med mange innovative og ekte auto rengjøringsmateriell for å få bilen til å skinne som ny hver dag.

Typer av Meguiar rengjøringsprodukter til salgs.

ScratchX 2.0; dette er et produkt som vil fjerne alle malinsproblemer og små riper på bilens kropp. Disse rengjøringsmateriellene for kjøretøy vil raskt dekke de små overflatefeilene og gjenopprette bilens dybe glød og glans. *Swirl Remover; dette rengjørigsproduktet er effektivt for å fjerne de meget fine riper eller virvler på bilens maling uten å skaden malingen. *Ultimate Polish; dette bilvedlikeholdsproduktet er laget med den mest ansvnserte teknologien for å bli rik og dyp glans til bilen. Det vil gjerne virvlene og de små feilene i bilens maling. *Utimate Wash & Wax; dette renser bilens overflate og gjør den skinnende. Voksen på vasken vil danne et beskyttende lag over bilens overflate. Det kan lett løfte smuss og skitt fra kroppen.

Betydningen av bruk Meguiars rengjøringsprodukter til bilens kropp

Bilen er en viktig ressurs for enhver eier. Om du har de riktige vedlikeholdproduktene, kan du spare mye på de automatiske regningene du må betale for bilutvendig vedlikehold. Produktene fra Meguiars er i verdensklasse, og de vil bidra til å holde bilens kropp frisk og ny i lang tid. Dette vil spare deg for mye penger, da du kan forlenge gull malins jobb. Det finnes produkter for å behandle mindre hakk og riper selv. Om du har planer om å prøve ut noen av de rengjøringsmidlene som tilbys av Meguiars, er det en god ide å handle på nett. Det anerkjente stedet for å kjøpe slike produkter i Norge er 12bildeler.no