Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp MAZDA Motorolje

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Historien om Mazda og hvorfor du skal bruke Mazda Originale olje

Mazda er et veldig populært bilmerke rundt hele verden. Mazda Motor Corporation har sitt hovedkontor i Fuchu i Hiroshima, Japan. Selskapet ble startet i 1920 og er en av de ledende bilindustrien i verden. Det er et stort utvalg av biler som er til salgs fra Mazda som passer til alle bilkategorier. Det viktigste er å bruke riktig type motoroljer for å møte behovene til kjøretøy. Dette er hvor Mazda originale oljer vil være til stor nytte da disse oljene er designet for å passe spesielt til Mazda motorer. Motoren får den nødvendige beskyttelsen og den nødvendige boosten for å gi den beste ytelsen i alle ekstreme forhold ved å bruke disse biloljene.

Hvorfor det er viktig å bruke Mazda Originale oljer

Det er alltid en god ide å benytte de anbefalte oljene på Mazda bilene. Disse motoroljer er forberedt på å oppfylle de tekniske kravene til Mazda kjøretøyene. Ved å bruke anefalt motoroljer, vil kjøretøyene dine utføre sitt beste. Motoren vil få den nødvendige smøremiddelet som det trenger til alle de bevegelige delene i drift, selv i ekstreme teperaturer. Disse originale biloljene er laget med de nødvendige tilsetningsstoffene og baseoljen for å forbedre ytelsen til motoren. Disse biloljene har potensial til å sikre at motoren er så ren som mulig i løpet av levetiden. Smuss og andre forirensninger på motordelene blir effektivt fjernet fra disse oljene for å sikre at det er meget mindre friksjon mellom motordelene. Om du ønsker å kjøpe disse originale oljene til din Mazda bil så besøk 12bildeler.no

Typer av Mazda Originale oljer til salgs

Original OIL Ultra 5W30 er laget med den nyeste teknologien og oppfyller oljespesifikasjoner til Mazda bensin og dieselmotorer. Dette er en helt syntetisk olje som er klar til å tilby den nødvendige smøringen som trengs for dieseldrevne direkteinsprøytninger. Disse ekte oljene er veldig greie å bruke på sportsbiler og personbiler som brukes regelmessig på motorveier, byer og landeveier. Den Originale Oil Ultra 5W30 DPF leveres med dieselpartikkelfilter og passer best til alle DPF diesel Mazda motorer. Disse er helt syntetiske oljer som vil sikre at DPF utfører sitt beste. Oljen vil senke drivstofforbruket og vil dermed redusere CO2 utslippene.