Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp KROON-OIL Motorolje

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvor god er Kroon-Oil?

Karoon er en av bransjens beste produsenter av motoroljer. Den nederlandske produsenten av smøremidler produserer nettopp oljer og smøremidler for hele verden. Firmaets produskjons- og salgslokaler ligger i Almelo en Zwijndrecht og er ISO-sertifiserte. Kroon-Oil kommer med en garanti og er tilgjengelig for et stort utvalg av biler, vans og lastebiler. I tillegg sørger selskapet for at oljene deres er kompatible med det siste innen motorteknologi.

Hvordan velge en god olje til bilen din?

Veldig mange mennesker gjør den feilen at de tror alle oljer og smøremidler er like. De fleste kjøper den billigste oljen de finner og bare passer på at den har riktig viskositet. Mange av disse billige oljene er også av lav kvalitet. Du bør dermed tenke på at de antagelig har måttet hoppe over en del ting for å kunne senke prisen og likevel ha fortjeneste. Så er det også det faktum at disse produsentene ikke kan holdes ansvarlige. Siden Kroon-Oil produseres i Nederland, og er sertifisert, kan du være sikker på kvaliteten. Selv om mange ikke har hørt om merket før, så er det et faktum at de har vært i bransjen lenge.

Alle smøremidler lett tilgjengelig

12bildeler.no selger et stort utvalg av motoroljer og andre smøremidler fra store merker i bransjen. Kroon-Oil er et av mange merker vi selger, og du kan være trygg på at de tilbyr god kvalitet. I tillegg sørger vi for at alle våre kunder drar nytte av konkurransedyktige priser og fri frakt hver gang de handler fra 12bildeler.no.